fredag den 6. november 2009

Billededagbog: Fall Break Road Trip


Photo: Alexander Tayor

Vi havde en meget tiltrængt Fall Break (som vel må være det samme som efterårsferie) fra studierne onsdag den 21. til søndag 25. august. Vi var et par stykker, der havde snakket om at tage på et road trip sydpå til Florida, så et facebook event blev kreeret, og pludselig var vi en gruppe på 24 udvekslingsstuderende!!
Jeg endte (surprise, surprise) med at stå for at organisere det meste, og i fem biler kørte vi 1989 miles (ca. 3200 km) sydpå gennem South Carolina og Georgia til Florida og tilbage igen på fem dage. Vi overnattede to nætter i Charleston, SC, og to i Skt. Augustine, FL.

Nationaliteter repræsenteret: England, Irland, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Tyrkiet, Spanien, Peru, Holland, Argentina og Danmark.

Det var en helt fantastisk tur med nogle helt fantastisk mennesker og en hel masse sol og strand og afslapning - og kørsel..


Vis stort kort



Min bil :)


 
Jeg var chauffør i min bil, og af en eller anden grund var det en bil, der talte i km/t. Så ligesom på Anes og mit canadiske/amerikanske roadtrip sidste år måtte jeg hele tiden omregne hastighedsbegrænsningerne i mph til km/t.

21.-23. august: Charleston, SC
Charleston er en rigtig charmerende by i South Carolina ca. 5 timers kørsel fra Chapel Hill. Vi tilbragte en dag og to nætter her på byvandring og strandleg.

 
Charleston: palmer og palæer :)
 

Promenade langs vandet. Amerikanerne finder udlændinge vandvittig spændende - særligt når vi er en så stor, sammensat gruppe - så ikke sjældent blev vi opholdt som her. 


Gode venner: Laura og Iñigo. Photo: Justine Scharff 

 
På stranden B-)
 
23. august: Savannah, GA
På vejen fra Charleston til Florida stoppede vi forbi Savannah - endnu en charmerende sydstatsby.



Savannah downtown


Jeppe og Facundo får sig lidt frokost

23.-25. august: St. Augustine, FL
Skt. Augustine ligger i det nordlige Florida lidt uden for storbyen Jacksonville. Her boede vi på et helt fantastisk hostel, Casa Yallaha, med de venligste ejere og den dejligste terrasse i baghaven. Vi havde hostelet næsten helt for os selv. Dette sted kan virkelig anbefales!!!


Sammen med Iñigo, Cyntia og Adriano - mit car team  (plus Anke på vejen ned og Markus på vejen op)


Stephen fremviser Casa Yallaha


Skøre mennesker (=os) i St. Augustine, FL



Sjov på stranden, her med Laura og Maxime. Vi blev ved med at knibe os selv i armen og spørge hinanden, om det virkelig var muligt med så lækkert vejr i slutningen af oktober!? Det var 25-30 grader varmt, vandet var lunt og solen skinnede for fuld styrke. Jeg er stadig brun efter denne tur.
Photo: Justine Schaff



Farvel Casa Yallaha!!


Da vi skulle til at tage afsted optog ejerne af Casa Yallaha en lille video med nogen af os, hvor vi talte om stedet og sagde et par ord på vores eget sprog. I den video kan man også få lov til at høre nogle af de sjove accenter, der omgiver mig :P



Over and ouuut.

2 kommentarer:

  1. Line, hvis du nu havde hørt efter, hvad din far har forsøgt at lære dig, så ville du have gennemskuet, at omregning fra kilometer til miles er lissom det gyldne snit. Så hvis man kan sin Fibonacci, er det aldrig noget problem. KH. Bjarne

    SvarSlet
  2. Haha, du har så evigt ret kære fader!
    Jeg brugte skam også forholdet 5:8 i mine omregninger (men indrømmet, Fibonacci var ikke lige et navn, der kom op i den forbindelse) - og tro mig, jeg er blevet en ørn til det!
    KH Line

    SvarSlet